Volt, papier, schaar! gaat helemaal over robotica, games, gadgets en andere leuke dingen gemaakt van papieren circuits en eenvoudige elektronica . Het is een groeiende verzameling open educatieve middelen voor STEM-onderwijs om samen met kinderen technologie te verkennen. Al mijn projecten (ook toekomstige!) Kunnen worden gemaakt door alleen papier en deze lijst met goedkope elektronische componenten te gebruiken .

Elk project wordt geleverd met afdrukklare sjablonen en gedetailleerde video-instructies . Er is geen speciaal gereedschap nodig en de elektronische componenten kunnen in kleine of grote hoeveelheden worden besteld. Dat maakt al mijn projecten perfect voor STEM-onderwijs, ook als je geen makerspace hebt!

Ik zal proberen om elke 4-6 weken een nieuw project toe te voegen. Volg mij op YouTube of Pinterest om updates te krijgen . Ik verkoop geen elektronica. Als je mijn werk wilt steunen, kan dat via Patreon of Paypal .

Alle inhoud op deze website is gratis te downloaden en te gebruiken onder de licentie CC BY-SA 4.0 . Als u mijn werk gebruikt of deelt, vermeld dan VoltPaperScissors.com als de maker van dit werk en geef waar mogelijk een klikbare link op.