Makey?
Makey Makey is een uitvindingspakket voor de 21ste eeuw. Verander alledaagse voorwerpen in touchpads en combineer ze met internet. Het is een eenvoudige uitvindingskit voor beginners en experts die kunst, techniek en alles daartussenin doen.

Waarom Makey Makey maken?
Wij geloven dat iedereen creatief, inventief en fantasierijk is. Wij geloven dat iedereen de toekomst kan creëren en de wereld kan veranderen. Daarom hebben we ons leven gewijd aan het maken van gebruiksvriendelijke uitvindingskits. We geloven dat de hele wereld een bouwpakket is, als we ervoor kiezen om het zo te zien.

We zijn geïnspireerd door de Maker Movement. We willen mensen helpen zichzelf te zien als makers en agenten van verandering. Als je de “Maker’s Mindset” hebt, weet je dat je de wereld kunt veranderen.
Voor wie is Makey Makey bedoeld?

Kunstenaars, kinderen, opvoeders, ingenieurs, ontwerpers, uitvinders, makers … Het is echt voor iedereen. Hier is een beginnende 8-jarige uitvinder die Makey Makey gebruikt en een “mes-en-log” -interface bedenkt voor het zagen van virtueel hout in een online game.