Gewaardeerde Blogs

Elegante Algoritmes presentatie

Op zondag 21 april wordt de uitslag bekend gemaakt van de Elegante Algoritmes wedstrijd in het Gemeentemuseum Den Haag. Voor deze wedstrijd heb ik een Scratch variant van Mondriaans Vicory Boogie Woogie in elkaar geknutseld.
Helaas heb ik op die datum al heel lang een andere afspraak staan. Ik kan er zelf dus niet bij zijn. :(

Waardering: 
10

2 leuke dingen!

Hoi,

Vandaag heb ik 2 leuke dingen te vertellen.

Waardering: 
10

Bezoek mijn projecten!!!

Hoi, ik ben Nick. Ik ben nu 11 jaar oud en ik ben een groot fan van Scratch. Mijn hobby's zijn: Programmeren, tekenen, ontwerpen en voetballen. Wat ik later wil worden is...je raad het zeker al wel......COMPUTERPROGRAMMEUR!!! En de gebruikersnaam van mijn scratchaccount is Nickjor2002.

Ik hoop dat ik goeie reacties krijg.

Tot dan!

Waardering: 
10

De Coderdojo volgende deze week in Rotterdam.

Hoi,

Volgende week is er een Coderdojo in Rotterdam. Ik ga daar iets vertellen over Scratch en mijn projecten. Joek van Montfort (die ook lid is van Scratchweb) vertelt het meest, maar ik ben er wel bij. Houd je van Scratch en woon je in Rotterdam? Dan raad ik je aan om naar de Coderdojo te gaan op 30 november in straat heer Bokelweg 155 om 1 uur 's middags.

Waardering: 
10

Scratch Day Germany

Ik dacht vrijuit te kunnen spreken in Duitsland, maar nee, de hele rimram is online gegooid: het viel de aanwezigen op dat bochtige carriere wellicht ingegeven was door Idealismus und Spaß an dem was man tut

Waardering: 
10

Scratch op basisschool "t Zwanenest"

Sinds Oktober 2012 probeer ik iedere Vrijdag van 11.00-12.00 een groepje kinderen op basisschool 't Zwanenest wegwijs te maken in Scratch. Ik onderhoud het contact met de school via e-mail, een deel van de e-mails wil ik hierbij met jullie delen, vooral om te laten zien hoe boeiend het kan zijn om kinderen in de leeftijd van 10-12 jaar op dit gebied iets bij te brengen

Waardering: 
10

Check ook mijn youtube kanaal

Hoi,

Als jullie meer willen weten over Scratch kunnen jullie mijn youtube kanaal bezoeken. Daarin geef ik lessen over Scratch en als ik wat meer weet over Python dan dat ook.

 

Waardering: 
10

Maak je eigen game console!

Met de raspberry pi en Scratch kan je je eigen gameconsole maken!

Waardering: 
10

Video lesmateriaal

Papieren lesmateriaal beu?
Kijk hier eens!

Waardering: 
10

Elegante Algoritmes inzending.

Binnenkort misschien te zien in het Gemeentemuseum Den Haag, maar nu al online te bewonderen: mijn inzending voor de Elegante Algoritmes wedstrijd georganiseerd door SETUP.

Waardering: 
10

Pagina's