Hoe het werkt
FlowPaw is een unieke combinatie van hardware en software waarmee iedereen op een leuke en boeiende manier kan leren over programmeren en elektronica.

Ons FlowPaw-bord is extreem veelzijdig en geeft je toegang tot een hele reeks elektronische gadgets.

Onze FlowStone-software biedt een gemakkelijke manier om het bord te programmeren. Hiermee kunt u eenvoudig en snel beginnen met grafisch programmeren voordat u doorgaat naar op tekst gebaseerd programmeren.

FlowPaw en FlowStone
Het FlowPaw-bord
De FlowPaw-elektronicakaart kan rechtstreeks via USB op een pc worden aangesloten. Het heeft alles wat je nodig hebt om je eigen gadgets en gadgets te bouwen: knoppen, leds, sensoren en elektronische ingangen. U kunt ook op afstand bediende (RC) servomotoren rechtstreeks op het bord aansluiten om robots of andere mechanische apparaten te maken.

FlowPaw-bord

FlowPaw is uitbreidbaar met extensies genaamd Click Boards. Er zitten 4 klauwen op de poot en elk kan een ander klikbord nemen. Momenteel ondersteunen we 12 Click boards (inclusief Bluetooth) en we zullen er in de loop van de tijd nog veel meer aan toevoegen.

KENMERKEN VAN DE BOARD:

4 x Expansie ‘klauwen’
4 x leds
4 x drukknoppen
4 x digitale ingangen
4 x analoge ingangen
8 x servomotoruitgangen
FlowStone STEM- programmeersoftware
We zijn een partnerschap aangegaan met FlowPaw met FlowStone STEM, een nieuwe versie van onze bekroonde grafische programmeersoftware, FlowStone.

Het is super intuïtief; door simpelweg bouwstenen met elkaar te verbinden, teken je letterlijk een programma uit. Het beste van alles is dat alles in realtime werkt, zodat u uw creatie kunt wijzigen terwijl deze wordt uitgevoerd!