Vermindert aanzienlijk de schermtijd van uw kind! Codi vermaakt uw kind met veilige en leuke inhoud. Het is speelgoed met Al-functionaliteit dat kinderen meer dan 200 volledig samengestelde, klassieke liedjes en verhalen biedt om thuis ontwikkelingsondersteuning te bieden. Aanbevolen voor kinderen van 12 maanden en ouder. Vermaak en leer uw kind zonder scherm! Waarom heeft mijn kind Codi nodig?

1. Verkort de schermtijd aanzienlijk 
2. Bouw op een leuke manier goede routines zoals tandenpoetsen
3. Luister naar veilige inhoud die u kunt bedienen
4. Bouw woordenschat op en leer waardevolle lessen met klassieke verhalen
5. Ga naar leuke liedjes

Wie is Codi?
Codi is een verhalenverteller  – Codi  vertelt meer dan  130 klassieke verhalen die worden uitgesproken door boeiende stemacteurs . Stimuleer de verbeelding en  ondersteun de  taalontwikkeling! Codi is een DJ  – Codi speelt 100+ klassieke kinderliedjes om uw kind in beweging te krijgen. Blijf actief terwijl je plezier hebt!  Codi bouwt goede routines  – Codi helpt routines op te bouwen met begeleiding en leuke liedjes. Maak tandenpoetsen een fluitje van een cent! 

Zichtbaarheid en controle vanaf uw telefoon: Gratis Codi-ouderapp (iOS en Android). Bepaal naar wat u wel of niet wilt dat uw kind luistert. Kijk waar uw kind naar luistert. Stel volumeregeling in. Stel begeleide routines in wanneer het tijd is om op te ruimen, tanden te poetsen, enz. En u kunt  met  uw kind gesproken berichten heen en weer sturen, waar u ook bent! Codi kan liedjes en verhalen offline afspelen! Codi kan alle opgeslagen nummers en verhalen offline afspelen. Neem Codi overal mee naartoe! (Wi-Fi is vereist voor andere functionaliteit). 

Codi heeft verschillende schattige outfits