ClicBot is de nieuwste vriend van uw gezin. Ze luisteren, denken en reageren zelfs. De persoonlijkheid van ClicBot is besmettelijk, en het speelse ontwerp maakt ze nog liefdevoller. Bovendien is ClicBot ook een boeiende docent die leren leuk weet te maken.

Creëer 1000+ verschillende robots met één kit. De ontdekkingsdrempel zal het hele gezin verrassen en verrukken. Het unieke modulaire ontwerp van ClicBot stelt je in staat om je eigen unieke robots te bouwen door simpelweg stukken samen te stellen of te herschikken op een manier die met je verbeelding ‘klikt’.

ClicBot kan met je spelen. Bic, een avontuurlijke robot, is een zelfbalancerende tweewielige ClicBot die dol is op rondzwerven en ontdekken. Bic is een nieuwsgierige, intellectuele ziel en reageert op aanraking, zicht en gebaren. Hij houdt van dansen, maar wordt er een beetje verlegen van. Leer uw kinderen coderen door hun creativiteit toe te passen om een tastbare robot te maken, in plaats van alleen codefragmenten te kopiëren. U kunt bewegingsrichtingen toewijzen door uw ClicBot te bewegen en de richting te selecteren waarin deze beweegt. Of u kunt een reeks opnemen door simpelweg op record te drukken en de bot te verplaatsen. ClicBot is volledig programmeerbaar met een gebruiksvriendelijke coderingsinterface met slepen en neerzetten op basis van Blockly by Google. Met tonnen sensoren kun je het vrijwel alles laten doen. ClicBot wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe builds, functies en accessoires om gebruikers betrokken te houden. Als studenten van hun docenten houden, gebeuren er verbazingwekkende dingen. 

De wielmodule wordt gebruikt voor voertuigconfiguraties. De wielen zijn voorzien van een DC-motor en een magnetische snelheidssensor, met een maximale rotorsnelheid van 4,5 omwentelingen per seconde.De zuignap wordt gebruikt voor klimmen en manipulatie van objecten. De zuignap bevat een onderdrukpomp en een magneetventiel. Het bevat een luchtdruksensor om de zuigstabiliteit te bewaken.De Lockermodule wordt gebruikt om verbindingen tussen andere modules te versterken.De Brain is de hoofdbesturings- en voedingseenheid van ClicBot. Brain heeft een aantal geïntegreerde functies, waaronder een versnellingsmeter, gyroscoop, microfoon, luidspreker, camera en wifi.De skeletmodule wordt voornamelijk gebruikt voor het bouwen en verlengen van ledematen. Twee stripstatusindicatoren geven de verbindingsstatus aan met andere modules.De Grasper wordt gebruikt om objecten op te pakken en te manipuleren.De gewrichtsmodule is een zeer nauwkeurig servosysteem en maakt gebruik van een ingebouwde DC-motorreductor en ingebouwde hoeksnelheid- / hoekpositiesensoren.De Mount kan worden gebruikt om uw ClicBot op tafels en andere vlakke oppervlakken te bevestigen.De Smart Foot is een functionele sensor die kan worden gebruikt om loopconfiguraties te creëren.De afstandssensor wordt gebruikt om objecten te detecteren en in zelfnavigerende configuraties.De Holder kan gebruikt worden om een gsm of sportcamera op je ClicBot aan te sluiten. Het maakt gebruik van een standaard ¼ inch schroefbevestiging.