Blog van sergio

Goed voornemen: verbeter je Scratch skills

Begin het nieuwe jaar goed en 'Skill Up!'De hele collectie van Packt Publishing is tot 8 januari beschikbaar voor 5,54 euro per stuk, waaronder mijn boek Scratch 2.0 Game Development Hotshot

 

Waardering: 
0

Level Up met Packt Publishing

Packt heeft wederom een leuke aanbieding op haar eBooks. Wanneer je meerdere boeken tegelijkertijd aanschaft krijg je op ieder boek een korting. Hoe meer boeken je koopt, hoe hoger de korting is. Een ideale gelegenheid dus om je Scratch bibliotheek aan te vullen.

Waardering: 
0

Packt viert 10-jarig jubileum

Packt Publishing viert hun 10-jarig bestaan met een leuke actie. Tot 5 juli zijn alle eBook versies van hun publicaties beschikbaar voor slechts 10 dollar per stuk. Dus ook mijn boek "Scratch 2.0 Game Development Hotshot" is nu extra voordelig te krijgen. Neem eens een kijkje op de actiepagina en ontdek nog meer titels om je kennis mee te verbreden.

Waardering: 
0

Packt Publishing ondersteunt "Day against DRM" met kortingsactie.

Vandaag 6 mei steunt Packt Publishing "Day against DRM" met een leuke kortingsactie. Alle e-books in hun webshop kosten vandaag slechts 10 dollar, oftewel 7,23 euro. Dit is de ideale gelegenheid om mijn onlangs verschenen boek "Scratch Game Developemnt Hotshot" extra voordelig aan te schaffen. De actie duurt slechts 1 dag, dus wees er snel bij.

Waardering: 
0

Packt Publishing 2000e boek actie.

Packt Publishing, de uitgeverij waar onlangs mijn boek Scratch 2.0 Game Development Hotshot is uitgekomen, viert dat ze onlangs hun 2000e boek hebben uitgegeven. En dat doen ze met een 'koop er één en krijg er één gratis' actie in de webshop. Dit is dus een ideale gelegenheid om mijn nieuwe boek aan te schaffen en gratis nog een ander leuk programmeer- of ontwerpboek uit te zoeken.

Waardering: 
0

Elegante Algoritmes presentatie

Op zondag 21 april wordt de uitslag bekend gemaakt van de Elegante Algoritmes wedstrijd in het Gemeentemuseum Den Haag. Voor deze wedstrijd heb ik een Scratch variant van Mondriaans Vicory Boogie Woogie in elkaar geknutseld.
Helaas heb ik op die datum al heel lang een andere afspraak staan. Ik kan er zelf dus niet bij zijn. :(

Waardering: 
10

Elegante Algoritmes inzending.

Binnenkort misschien te zien in het Gemeentemuseum Den Haag, maar nu al online te bewonderen: mijn inzending voor de Elegante Algoritmes wedstrijd georganiseerd door SETUP.

Waardering: 
10

Hier komen de hordes!

Sinds vorige week is de beta versie van Scratch 2.0 openbaar gemaakt. De afgelopen dagen heb ik er wat mee zitten spelen. En met een aantal relatief kleine toevoegingen zijn de mogelijkheden van Scratch met sprongen vooruit gegaan. De belangrijkste toevoeging die ik tot nu toe gevonden heb is de mogelijkheid om sprites te klonen. In algemene programmeertermen wordt dit 'instancing' genoemd. Je maakt een blauwdruk van een object en stuurt vervolgens kopieën de wereld in om de geprogrammeerde taken veelvuldig uit te voeren.

Waardering: 
0

Kunst en Wiskunde

Soms gaan kunst en wiskunde heel goed samen. En Scratch is een leuke manier om daarmee te spelen. Kijk maar eens naar dit voorbeeld dat ik per toeval tegenkwam op de internationale Scratch website.


Meer te weten komen over dit project

 

Waardering: 
0

Wijziging workshop aanbieders

Kleine wijziging met betrekking tot het aangeven van je workshop aabod op Scratchweb.nl

In plaats van een simpele aan/uit checkbox bevat je profielpagina nu een tekstveld waarin je meer uitleg kunt geven over de workshops die je aanbiedt. Dat geeft potentiële klanten meer inzicht in wat ze precies van je kunnen verwachten en helpt dus bij het maken van de juiste keuze voor hun doeleinden.

Waardering: 
0

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van sergio