Blog van Nick2002

Twitter op Jorcademy.nl en Webdesign les 1 geupload.

Hoi,

Dit bericht is voornamelijk aan iedereen die me op Twitter volgt. Ik heb een leuke widget aan mijn website toegevoegd. In die widget kan je alle nieuwtjes van mijn Twitter account volgen zonder dat je naar Twitter hoeft te gaan. Daarnaast heb ik nog iets te vertellen. Ik ben zojuist een nieuwe serie gestart over Webdesign (denk maar aan HTML en CSS). Daar werken we aan een wesbsite die we steeds mooier gaan maken. Veel kijk en leerplezier.

Groetjes, Nick

https://www.youtube.com/watch?v=5iwgtxIgB4w

Waardering: 
0

Raspberry Pi les 2 geupload.

Hoi,

Zoals jullie weten heb ik een Youtube kanaal. Daar post ik allemaal filmpjes op die gaan over programmeren. Pas nog heb ik een filmpje gemaakt over de Raspberry Pi en heb ik besloten er een serie van te maken. Vandaag wou ik een blog maken op Scratchweb over Raspberry Pi les 2. Die heb ik namelijk eergisteren geupload. Als je het leuk vindt om mijn filmpjes te zien, is hier de link van mijn Youtube kanaal:http://www.youtube.com/channel/UCBemq4dUFCYPNW0213SkDtg . Veel kijkplezier!

Waardering: 
0

De site.

Hoi,

in deze blog heb ik niet heel erg veel te vertellen. Ik moet alleen een leuk nieuwtje geven. Hier op scratchweb heb ik natuurlijk al een blog, maar op www.jorcademy.nl vindt je op de homepage ook een blog. In de blogs kun je alle nieuwtjes lezen en de nieuwste filmpjes kijken.

PS heb je een vraag? Mail die dan naar nick@jorcademy.nl

Nick.

Waardering: 
0

De Coderdojo in Rotterdam.

Hoi,

Ik ben zaterdag op 30 november naar de Coderdojo in Rotterdam geweest. Dat komt goed uit want ik woon in Rotterdam. Het was heel erg leuk.. Mijn presentatie verliep heel goed en dat vonden de mensen daar ook. Iedereen had het er naar zijn zin. Er werd heel veel geknutseld en gefantaseerd. Dat is misschien wel een volgende Coderdojo waard voor mij.

Waardering: 
0

De Coderdojo volgende deze week in Rotterdam.

Hoi,

Volgende week is er een Coderdojo in Rotterdam. Ik ga daar iets vertellen over Scratch en mijn projecten. Joek van Montfort (die ook lid is van Scratchweb) vertelt het meest, maar ik ben er wel bij. Houd je van Scratch en woon je in Rotterdam? Dan raad ik je aan om naar de Coderdojo te gaan op 30 november in straat heer Bokelweg 155 om 1 uur 's middags.

Waardering: 
10

2 leuke dingen!

Hoi,

Vandaag heb ik 2 leuke dingen te vertellen.

Waardering: 
10

Space Invaders

Hoi,

Ik heb iets leuks gezien op Scratchweb.nl. Joek van Montfoort heeft een spel gemaakt. Space Invaders.  Ik heb even gekeken hoe het ging en nu staat het op internet. Ik ben het op dit moment aan het verbeteren. Ik heb een reactie. SUPERLEUK!!!

Waardering: 
10

Scratch les 6

Hoi,

Op dit moment is mijn filmpje aan het uploaden (Scratch les 6) Dus als je hem wil bekijken ga dan naar mijn kanaal en ABONNEREN!

Waardering: 
10

Mijn filmpjes zijn in een tweet gezet.

Hoi,

Mijn filmpjes van Youtube zijn zojuist in een tweet gezet door Joek van Montfort. Dank u wel daarvoor. De tweet is al 6 keer geretweet(met mijzelf erbij) en 5 keer gefavoriet(ook  met mij erbij). Ik hoop dat het meer geretweet wordt en dat mijn Youtube account steeds bekender wordt in Nederland. En dat meer kinderen in Nederland iets op kunnen steken van mijn filmpjes. Ik ben op dit moment ook bezig met een script voor een Scratch les 6. Die wordt heel erg leuk en leerzaam. Veel plezier alvast van Scratch les 6.

Waardering: 
10

Check ook mijn youtube kanaal

Hoi,

Als jullie meer willen weten over Scratch kunnen jullie mijn youtube kanaal bezoeken. Daarin geef ik lessen over Scratch en als ik wat meer weet over Python dan dat ook.

 

Waardering: 
10

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van Nick2002